Detailed Notes on petek servisi

Wiki Article

Kombi Radyatör petek temizleme bakım ve tamir işlerinizi itina ile ve %a hundred müşteri memnuniyeti ile yapmaktayız

Kullandığımız kimyasal ithaldir. Her Petek ayrı ayrı yıkanır yapılan işlem göz boyama değil müşteri memnuyetidir

Gaz vanasının kapatılması belki siz tarafında yapılmasa yan komşunuz kendi gaz vanası ile sizin kini karıştırmış olabilir. Bizim başımıza geldi…

You're employing a browser that isn't supported by Fb, so we have redirected you to definitely an easier Variation to provde the very best working experience.

Firmamıza yaptırdığınız petek temizliği çalışması, her yıl düzenli olarak yaptırılması gereken bir temizlik işlemi olduğundan dolayı maalesef garanti verilmemektedir.

Kalorifer tesisatı şu tesisatı doğalgaz tesisatı (sertifikalı firma) kombi bakım arıza petek temizliği Herkez bildiği işi yapacak 23 yıllık tecrübe ile hizmet vermekteyiz

6 yıl garantili Doğalgaz kalorifer sıcak ve soğuksu tesisatı kombi satış ve montajı radyatör satış ve montajı KALORİFER ve radyatör temizliği yerden ısıtma anakolon Doğalgaz tesisatı proje ve gaz açım işlemleri kaliteli işçilik uygun fiyat

Öncelikle petek ve radyatör temizleme işi bilinçli şekilde ve uygun ekipmanlarla yapılmalıdır. Uygun ekipman olarak da kaliteli bir PETEK TEMİZLEME MAKİNESİ kullanılmalıdır.

istanbul petek servisi Petek temizliği yapılırken kalorifer tesisatına veya kombiye zarar vermesi mümkün değildir. Ekiplerimiz temizlik işlemine başlamadan önce gerekli bütün tedbirleri almaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra tesisat petek servisi temizlenmeye başlanır.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Banyoda havlupan veya istanbul petek servisi kombinin bağlantı kısmından makine bağlanır ve genel çaplı kalorifer petek tesisat temizliği gerçekleştirilir.

Merhabalar kısaca özetleyeyim 30dk ile 90 dk içerisinde kombi + petek bakımınızı halıları kaldırmadan koltukları çekmeden leke izi kalmadan peteklerinizin maksimum performansda çalışmasını sağlarım petek servisi belli bi fiyat ile girip şu eksik bu eksik diyip binlerce petek servisi lira alan dolandırıcılardan değilim....

Gardenya Petek Temizlme 2020' den bu yana Expert bi şekilde hizmet vermektedir. kombi bakım ve petek temizliği hizmetlerinizi professionel ekip ve ekipmanlarımızla yapmaya talibiz.

Report this wiki page